Rådgivning

Vi gør indsigter til actions, og actions til resultater

Få endnu dybere indsigt i, hvordan vores medieovervågning og -analyser kan styrke jeres kommunikation og forretning.

Lad os tage jeres kommunikation et par skridt videre​

Vores gennemprøvede proces og erfarne rådgivere skaber merværdi på toppen af jeres medieovervågning og -analyser. Det giver flere indsigter til at berige jeres kommunikation og forretning.

Her kan vi hjælpe

Vores analytikere og rådgivere hjælper med at gøre kommunikationsindsigter til målrettede actions, der skaber målbare resultater.

Måske ser I jer selv som ansvarsbevidste og nytænkende. Men måske er I primært kendt for at være klassiske og konservative. Hvordan bruger I data til at brænde igennem med jeres budskaber? Og hvordan finder i de rette medier og kanaler til at positionere jer igennem?

Vi rådgiver om, hvordan I får den mest retvisende baseline på tværs af medier og hvordan I udarbejder en skudsikker budskabs- og mediestrategi med baggrund i data. Og vi følger naturligvis op strategien for at se, om den virker.

Der er mange måder kommunikation kan bidrage til forretningen. Og der er endnu flere metoder til at måle, om den gør det. Hos Infomedia tror vi ikke på den traditionelle antagelse, at et højt reach nødvendigvis er lig med stort kendskab. Og vi tror heller ikke på, at et stort kendskab nødvendigvis er lig med stort salg. Lad os hjælpe med at identificere, hvordan I kan måle, om jeres kommunikationsindsatser påvirker jeres indflydelse på strategiske forretningsmål.

Hvilken betydning har det, når I kommunikerer bæredygtige budskaber? For forretningen, for jeres markedsposition og for jeres image? Hvilke verdensmål skal I prioritere i jeres kommunikationsindsats? Og  hvor ligger potentialet i forhold til, hvad vi ellers ser i data på tværs af sociale og redaktionelle medier?

Vi har allerede det fulde overblik over, hvad der fylder i den bæredygtige agenda. Lad drøfte jeres bæredygtige kommunikationsstrategi, og hjælpe med at måle, om den slår igennem.

Accordion Content
ceo_superbrands
gratis analyserapport

CEO Superbrands 2019

CEO Superbrands 2019 sætter fokus på danske topledere, der udgør et stærkt brand for deres virksomhed i medierne og på sociale medier.

Se også

analytics-insight

Analyser & Indsigter

Vores analyser og dashboards giver indsigt i jeres omtaler, omdømme og performance i mediebilledet.

platforms

Digitale platforme

Vi tilbyder nogle af markedets førende teknologier til at overvåge og analysere din kommunikation på sociale medier

blog

Følg os på bloggen

Få indsigter i de nyeste strømninger på media intelligence-området. Følg vores eksperter på bloggen.

Lad os mødes

Vores analytikere og rådgivere forstår jeres krav til at skabe resultater, og kan tage jeres kommunikation et skridt videre.

Hør mere om:

  • Hvordan du får mere ud af medieovervågning/-analyse
  • Hvordan dine kollegaer kan udnytte medieovervågning
  • Hvordan du kan påvise effekt af din kommunikation
  • Hvordan du optimerer dine kommunikationsindsatser